Şanlıurfaspor 9 Haziranda kongre kararı aldı ama şu ana kadar başkanlığa bir aday çıkmadı taraftar Şanlıurfaspor’a ilgisizlikten yakınırken bir yandan sarı yeşilli takımı daha önce şampiyon yapan Kemal Saraçoğlu’nun takıma sahip çıkmasını istiyorlar. Yeni oluşacak yönetimde mutlaka futbol geçmişi olan birkaç kişinin yönetime girmesi gerekiyor her şeyin para olmadığını geçmiş yönetimlerde gördük umarım ,güzel bir liste kurulur ve Şanlıurfaspor’u geleceğini kurtulur ,güzel günler şanlıurfaspor taraftarlarını bekliyor olur.
Şanlıurfaspor’a 50. yıldaki sahipsizliğin en önemli faktörü tabi ki takımın toplam borcunun 50-60 milyon olması bu nedenle sahip çıkan şimdilik yok ama bu ulu çınarın sahipsiz kalacağı anlamına gelmez ben inanıyorum en az 2 liste çıkacak ve çekişmeli heyecanlı bir kongre olacaktır.
Yeni yönetimin gelir gelmez kalıcı gelir anlamında bir somut adımlar atılması gerekiyor, bu güne kadar hep lafta kalan kalıcı gelir konusunu bu sezon hayata geçirmemiz gerekiyor gerek eski futbolculara gerekse eski yöneticilere ödenmesi gereken paraların biran önce bir planlama ile ödemelerin yapılması gerekiyor.
Şanlıurfaspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulumuz 9 Haziran 2019 Pazar günü, saat 10:00’da, Karşıyaka Mah. 546. Sok No 101 GAP Vadisi Şanlıurfaspor Tesisleri Haliliye/Şanlıurfa adresinde; çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 10:00'da Esentepe Mah. Urfa City AVM (Mozaik) Mehmet Akif İnan Konferans salonunda çoğunluk aranmaksızın kongre yapılacaktır.
Tüm taraftarlarımıza duyurulur.
Bir Sonraki Köşe Yazımda Görüşmek Üzere........
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet şükrü barug 5 yıl önce

İlimizin mülkü amirleri milet vekilerimizin el atması lazım tıpkı adanada demirspor gibi julide sarıoglu eski bakanımizin belirledigi bir liste yapilıp lige hazırlamak getekiyor yoksa gerisi teferetuatir hayirli ramazanlar metin

banner24

banner49