Şanlıurfaspor da güzel günlerin yakın olduğunu tüm spor severlere buradan müjdeyi vermek istiyorum. Nihat Çakır başkanla birlikte ocak ayından bu yana Şanlıurfaspor’un kurtulması için elimizden geleni yaptık tüm kesimin desteğini arkamıza aldık başta sayın vali Abdullah Erin ve büyükşehir belediye başkanı sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ün maddi destekleri ile bu sorunları çözecektik ama yabancı oyuncular ile anlaşma zeminin bir türlü istenilen seviyelere gelmemesi ve bazı yabancı oyuncuların indirimi kabul etmemesi ile birlikte sıkıntıların da devam etmesinden sonra zamanın fazla uzaması Nihat Çakır başkanı da yıprattı sağlık sorunları da oluşunca da istifa etmek zorunda kaldı.Nihat başkan istifa etmesinden sonra yönetim kurulu ile yaptığımız toplantı da Halil Haktankaçmaz’ı başkan seçerek sürece zarar vermeden devam ettirdik, tüm yönetim kurulu arkadaşlar elinden geleni fazlasıyla yaptılar , fedakarlık ettiler hepimizin tek amaçı vardı Şanlıurfaspor kapanmasın 51 yıllık çınar olan sarı yeşil takım yok olmasın.

TFF yönetim kurulu ve spor bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yapılan toplantı sonrası pandemi nedeni ile hiç bir kulübün zarar görmemesi görüşü üzerine Şanlıurfaspor ‘un 2.Ligde kalması bizleri bir hayli sevindirdi bunun üzerine yabancı oyuncuların biran önce ödemelerinin yapılması Şanlıurfaspor artık kurtulacağı anlamına geliyordu.

Halil Haktankaçmaz başkan ve yönetim kurulu yabancı oyuncuların tümü ile anlaşmayı sağladı ve ödeme öncesi sözleşmeleri büyükşehir belediye başkanına Zeynel Abidin Beyazgül başkana iletti yabancı oyunculara ödemeler yapılmaya başlandı. Yerli oyunuların da ödemeleri tapıldıktan sonra transfer tahtası açılacak bu arada TFF yönetim kurulunun bir müjdeside 1.transfer döneminde kulüplerin kulüplere engel olan SGK ve Maliye gibi borçlu kulüplerin sıkıntı çekmemeleri için bu ödemeleri de isteyecek buda Şanlıurfaspor için bir şans bunu iyi değerlendirmek için Zeynel Abidin Beyazgül Başkan gerekli ödemeler için talimat verdi ve sorunlar bir bir ortadan kalmaya başladı.

Önümüzde bir kongre var bu süreçte Şanlıurfaspor maddi olarak kim destek veriyorsa onun başkan olacağı bu süreçte en az 2 listenin yarışacağını ama bana göre sayın vali ve büyükşehir belediye başkanın destekleyeceği listenin kazanacağı düşünüyorum.

2.lig başlama tarihi 19 Eylül 2020 1.transfer dönemi bitişi 04.Ekim 2020 yani zaman olarak çokta geç kalınmış bir süre yok pandemiden dolayı hiç bir kulüp istenilen kamp çalışmasını yapmadı , hazırlık maçı oynamadı her kulübün kendine göre sıkıntıları var.

Benim düşüncem bu sezon yüksek maliyetli oyuncular ile bir takım kurmayalım , önemli olan bu sezon bu ligde kalalım 2.ligde borçsuz bir duruma geldiğimiz zaman şampiyonluk hedefi bir takım kurarız.

Bir sonraki köşe yazım da görüşmek üzere.........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48