Şampiyonluğun iki güçlü ekibi Şanlıurfaspor ile Altay Pazar günü yeni 11 nisan stadyumunda karşı karşıya geldiler , iki takım da sahaya mutlak galibiyet parolası için çıkmışlardı. Altay takımı 30. dakika da kazandığı penaltı atışını gole çevirerek Şanlıurfa deplasmanında öne geçti golden sonra Şanlıurfaspor takımı adeta uykudan uyandı ve sağlı sollu ataklarla Altay kalesini abluka altına aldı 3-4 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Tam Şanlıurfaspor devreyi mağlup bitirecek derken ceza sahası içerisinde Altaylı oyuncunun eline değince hakem maçta 2.Kez penaltı atışına karar verdi ve Şanlıurfaspor da topun başına bu sezon en fazla gol atan oyuncusu Hüseyin kala geçti ve beraberliği golünü kayıt etti.
İlk yarıda gelen golden sonra 2.yarı Şanlıurfaspor fırtınası esmeye devam etti 2.devre 45 dakika Altay takımı yara alanından sayısız gol fırsatlarından yaralanamayarak adeta saç baş yoldurdu, Şanlıurfa geçen seneden bu yana sahasında oynadığı rakiplerini yenememe psikolojisi bu maç da devam edilecek gibi görünüyordu, Ali Tandoğan hoca Yasin Ozan’dan gol bulamayınca bir başka yeni transfer Mehmet Albayrak 68 oyuna aldı bu dakikaya kadar takım iyi oynuyor ve tek eksik 2.goldü nitekim 90+2 sol kanattan gelişen atakta Oğuzhan Türk’ün müthiş ortasına yükselerek Mehmet Albayrak’ın düzgün kafa vuruşu ile Şanlıurfaspor’un 2.golü geldi Altay önünde Şanlıurfaspor mağlup durumdan 2-1 öne geçti , bu dakikadan sonra 11 Nisan stadyumuna gelen taraftarlar adeta çıldırdı ve büyük mutluluk yaşadılar alsında en önemlisi taraftar arasında bu final maçını kazanmış olmamızdı. Bize bu sevinç’i yaşatan Teknik direktör Ali Tandoğan, Futbolculara Kardeşlerimize,Yönetim Kuruluna ve Tesis Çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.
Bir başka alkış’ı hak eden şüphesiz 11 Nisan stadyumuna gelen 15 bin dolayındaki taraftardı maçı TRT canlı vermesine rağmen takımı 90 dakika desteklediler ve takımın galibiyetinde büyük rol oynadılar. Bu anlam da Şanlı Gençlik Taraftar Derneği ve 63 Fanatikler dernek başkanlarına teşekkür ediyorum bu takımın arkasında 12.güç oldukları için ve bundan sonrada devam edeceklerdir.
Teknik direktör Ali Tandoğan hoca yeni transferlerden orta sahada İsmail Güven ve forvet bölgesine Yasin Ozan ile başladı iki oyuncunun da maç eksikleri gözlerden kaçmadı ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklardır. Mehmet Albayrak 2.yarı oyuna girdi galip gelmemizde büyük rol oynadı , Sercan Kaya kanat oyuncusu olmasından dolayı bu maçta forma şansı bulamadı, Hemşerimiz Fevzi Özkan da maç eksiğinden dolayı 18’e giremedi bundan sonraki maçlarda bu futbolculara da ihtiyaç olacaktır. Hafta sonu İstanbul’da Karagümrük maçı bizim için çok önemli gerçi kalan 14 hafta da her maç final niteliğinden olacak bundan sonraki maçlarda her takımı ciddiye alıp 3 puan için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Şanlıurfaspor takımını bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49