Şanlıurfaspor’un Denizlispor ile oynanan maçtan daha önemli olan bir konu Gap Arena stadyumunun zemini ve çimleri, futbolcular adeta buz pistinde gibi ayakta durmakta zorlandılar. Bu zeminin ve çimlerin yapılmasının üzerinden 2 yıl gibi bir zaman geçti ve çimler bu hale geldi Gençlik spor yetkilileri stadyum Şanlıurfaspor’a kiralandığı için bizim sorululuğumuzda değil diyorlar.Şanlıurfaspor bu konuya el atması lazım futbolcu sağlığı içinde bu zemin iyi değil ,aynı zamanda Şanlıurfaspor’un bu zeminde galip gelmesi de çok zor. Şanlıurfaspor kulübü resmi dairelerden uzman kişileri getirim hemen bir önlem alması şart bir sonraki iç saha maçı için 3 hafta gibi uzun bir süre var ve bu sürede gerekli müdahale yapılır diye düşünüyorum.
Gelelim Denizlispor maçına zorda olsa kazanılan maçta şunu söyleyebilirim ki kötü oyun sonrası alınan 3 puan altın değerinde oldu, hem takım olarak moral bulduk hem de puansal olarak biraz üst sıralara çıktık. Maç öncesi kesin kazanabileceğimiz maç gibi görünse de maç oynanmadan kazanılmıyor, PTT 1 ligde her takım her takımı yener maça adapde olmak şart böyle kötü oynayan Denizlispor’u da yenemiyorsak hangi takımı yeneceğiz.
Futbolcu ve teknik ekibin milli maç arasından dolayı 3-4 gün izinli olacaklarından dolayı hep dinlenme fırsatı olacak ve sakat futbolcularda hazır hale geleceklerdir. Bir uçak kanatsız nasıl uçamaz ise bir futbol takımı da kanatsız bir şey yapamaz , kanatlar bir takım için çok önemli Edinho gibi hava hakimiyeti olan bir oyuncu maç boyuncu 1 tane iyi orta geldi onu da gol’e çevirdi.Böyle kaliteli oyuncu varsa 90 dakika boyunca sağ ve sol kanatlardan iyi ortalar gelmesi lazım takım olarak kötü bir ekip değiliz sakat oyuncular tekrar takıma katıldığı zaman takım daha da iyi olacak , 2-3 maç üst üste maç kazanıp Şanlıurfaspor’un hedefe doğru ilerlemesi lazım.
1461 Trabzonspor maçı bizim için çok kritik bir maç olacak 2013-2014 sezonun da Trabzon da 4-3 yenmiştik Karadeniz ekibi genç ve koşan mücadele eden takım görünümünde bu senede PTT 1 lig iyi başladılar şampiyonluk gibi bir endişeleri yok Trabzonspor için pilot takım taraftar baskısı yok ,  kazanma baskısı yok o yüzden daha iyi maçlara konsantra oluyorlar.Şanlıurfaspor bu maçtan puanla döneceklerine inanıyorum.Şanlıurfaspor’ a başarılar diliyorum.  Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49