“CHP de umut görmüyorum…” 
Bunu kim söylüyor? 
CHP”nin ağır toplarından birisi olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce söylüyor. 
*** 
MHP’de yılan hikâyesine dönen kongre süreci Yargıtay 18. Hukuk Dairesi’nin önceki günkü kararıyla netlik kazandı. Daire, 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kararını onadı. Karar MHP’nin kurultaya gideceği anlamına geliyor. 
Şimdi gözler Mahkemenin MHP”yi seçime götürmek üzere atadığını üç kişilik kongre kayyumunda. 
Ve MHP”de en önemli söz ise artık üst kurul delegelerinde… 
O”nlar ne derse o olacak! 
*** 
HDP açılan ve içine düşülen Hendeklerden bir türlü çıkamıyor! TBMM”de yapılan oylamada dokunulmazlıkların kaldırılmasının ardından HDP şimdi daha da içinden çıkılmaz bir hal almış durumda.. HDP” de şimdi her şey “aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık” misali…
*** 
Salı günü Partilerin TBMM”de grup buluşmaları vardı. Grup buluşmasında AKP”de ilk kez kürsüye çıkan çiçeği burnunda AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım konuşmasında, “Partimizin kurucusu, mesajıyla kongremizi onurlandıran genel başkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan… Yolun yolumuz, davan davamız, sevdan sevdamızdır. Dün böyleydi bugün de böyledir, hep böyle olacaktır…” 
Ağzından sıkan sözlerin ne kadar farkında bilemiyorum ama AKP lideri bu sözlerleBu sözleriyle anayasayı çiğnediğinin ve suç işlediğinin belki farkında, belki değil. 
*** 
Türkiye”de özellikle siyasette durum ne yazık ki bu durumda. AKP istediği gibi atını bir o yana bir bu yana koşturmaya devam ediyor… 
Muhalefet mi? 
Hayat yok! 
Ses yok! 
Tepki yok! 
Ama Allah var görüntü var! Onu inkâr etmek ise tamamen haksızlık olur!
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49