Büyük Türk Milletinin bağımsızlığını temin eden ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun ilk müjdesi olan 30 Ağustos Zafer bayramını hepinize, hepimize kutlu olsun. 
Büyük Türk Milletinin ve Kahraman Türk ordusunun her zaman en büyük teminatı olduğunu bir kere daha tekrarlarken, Ulu Önder ATATÜRK'ün işaret ettiği istikamette istikbale yönelenlerin kıvanç ve geleceğimizin teminat altında ki Türk Silahlı kuvvetlerimizin kahraman ve fedakar tüm mensuplarını da kutluyorum.
Tarihi Zaferlerle dolu Türk Milleti, 30 Ağustos Zaferinin 92’nci yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve coşkunluğunu yeniden yaşıyor. Bilindiği gibi birinci dünya savaşında yenilgiye uğrayan milletlerin safında yer alan milletimiz, yenik sayılarak, ordumuz dağıtılmış, vatanımız hayali zihniyetle taksim edilmişti. Ancak tarihin her devrinde hür yaşamış, hiç bir kuvvet tarafından zincire vurulmamış kahraman milletimiz, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, ihtiyari ile, el-ele, gönül gönüle ve omuz omuza vererek, Cenab-ı Allah'ın ''Sizinle savaşanlarla Allah yolunda savaşın'' emrine uyarak Baş komutan Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde zor şartlara karşı İman gücüyle mücadeleye girişti.
Yurtdışında ve yurtiçinde ki, maneviyattan uzak, maddiyata tapan bir avuç ihanet şebekesi, iyi bilmelidirler ki, 30 Ağustos tarihimizde bir dönüm noktası olmuş, var veya yok olma mücadelesinde, Büyük Türk milletinin var olduğunu dünya kamuoyuna bir kere daha ispatlamışlar.
Mü'minler onlardır ki, Allah'a ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'e inandılar, sonra şüphe etmediler, Allah yolunda mallarıyla, canlarıyla savaştılar. İşte İman iddiasında olanlardır. Ayeti kerimesine uyarak Kur'an-ı Kerim-i ayaklar altında çiğnetmemek, İslamı göğüslerden sildirmemek, Ezan-ı Muhammediyi minareden susturmamak idealiyle mücadele veren bu İman ordusu, kellesini koltuğuna alarak, kanı ve canı pahasına, Allah'a ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'e bağlılığını ispat ediyordu.
Gül bahçesine girercesine kara toprağa giren şehitlerimiz, Kuran-ı Kerim'in ifadesiyle ölümsüzleşiyordu. Ülkesinin ve milletinin bütünlüğü için, Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Hayır onlar diridirler ama siz farkında değişiniz Ayetinin sırrına eriyorlardı.
Bugün Türk Milleti, her şeyin farkındadır.
30 Ağustos Zaferi, emir ve itaatta abideleşen, cesarette destanlaşan, birlik ve beraberlikte çelikleşen Milletimizin düşmanın her türlü, kurşununa ve mermisine İman dolu göğsünün siper ettiği bir Zaferdir.
Ey kendilerini bir avuç toprağa adayan aziz şehitlerimiz! Şehitliklerde rahat uyuyunuz. Büyük Türk Milletine emanet olarak bıraktığınız bu mübarek topraklara dünya durdukça hain emellere fırsat verilmeyip, sokulmayacaktır.
 
Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükran ile anıyorum…
Mekanları cennet olsun. Yeniden buluşmak üzere.
 
Şen ve mutlu kalınız. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49