Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Başkan Özyavuz’un girişimiyle iki aşiret barıştı

Akçakale ilçesinde kısa bir süre önce Cumele aşiretine mensup Analay ve Hubeti aşiretine mensup Ay aileleri arasında gençlerin kavga etmesi sonucu bir husumet yaşanmıştı. Sağduyunun birlikteliğini sağlamak ve olayın büyümesini engellemek için her iki aileyi Harran'a davet eden Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, barışa ev sahipliği yaptı.

Harran Cumhur odasında her iki aşiretin ve ailelerin mensupları bir araya geldi. Başkan Özyavuz; Analay ve Ay ailelerinin her bir ferdine barıştan yana tavır takındıkları için teşekkür ederim. Bu kutsal topraklarda yaşayanlar yıllardan bu yana sulhtan, barıştan yana olmuşlardır. Cenab-ı Allah'a hamd olsun ki bizlerde bu topraklarda barış elçiliğini sürdürmeye devam ediyoruz. Bugünde Cumele ve Hubeti aşiretlerinin kıymetli aileleri Analay ve Ay ailelerinin barışını sağladık. Barıştan yana olan barışın sağlanması için emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bölgenin insanları hep barıştan yana olmuştur. Sulh birlikteliği sağlayan en önemli etmendir. İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49