Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Yıldırım'dan 19 Mayıs Mesajı
Yıldırım, 19 Mayıs 1919’un, Cumhuriyet tarihinin miladı olduğunu belirttiği mesajında, “Milli mücadele ateşinin yakıldığı 19 Mayıs 1919, aziz milletimizin bağımsızlığından hiçbir şart ve koşulda vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya bildirdiği ve Kurtuluş Savaşımızın ilk adımıdır.
Yıldırım mesajında, “Gençlerimizi iyi yetiştirmek için daha fazla yatırım yapmamız, daha çok girişimci yaratmamız gerekmekte. Bu gerçekten yola çıkarak devletiyle, milletiyle, iş dünyasıyla hep beraber gençliğimize sahip çıkmak, onların önünü açmak zorundayız. En ufak bir şüphemiz yoktur ki, gençlerimiz bu ülkeye daha da güzel bir yarın kuracaklardır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48