Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Yeğen hırsızları böyle kovaladı
Adana'da bir çocuğun, kuyumcu dükkanının vitrin camını taşla kırıp altınları çalmak isteyen zanlıları kovalaması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
 
Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Uçak Mahallesi Şakirpaşa Cadesi'nde iki gün önce Y.D'ye (26) ait kuyumcu dükkanına motosikletle biri şapkalı, diğeri kar maskeli ve eldivenli iki kişi geldi. Motosikletten inen kar maskeli zanlı, kuyumcu dükkanının camını kırıp altınları çalmak istedi. Zanlı, ismi öğrenilemeyen bir çocuğun engellemesi sonucu altınları alamadan kaçtı.
Ekipler, kendilerini görüp kaçan iki zanlıyı kısa süreli kovalamacanın ardından yakalarken, isimleri V.Ç. (15) ve M.E.K (17) olduğu öğrenilen zanlılar, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece serbest bırakıldı. Bu arada zanlılardan M.E.K'nin çeşitli suçlardan 47 kaydının olduğu öğrenildi.
Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kar maskeli ve eldivenli kişi, motosikletten inerek elindeki kaldırım taşını kuyumcu dükkanının vitrin camına atıyor. Cam, kırılmayınca zanlı aynı taşı yerden alıp tekrar atıyor. Bu sırada kuyumcu dükkanının önünde bekleyen bir çocuk, hızlı adımlarla ilerleyerek zanlının sırtına vuruyor. Zanlılar olay yerinden kaçarak uzaklaşırken çocuğun ise zanlıları kovaladığı görülüyor.
Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için bölgede çalışma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49