Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Viranşehir'de Yeni Sanayi Sitesinde Peyzaj Düzenleme Çalışması
Viranşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yeni Sanayi sitesinde yürütülen çalışmalarda refüj ve kavşaklarda peyzaj düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.
Ekipler, Sanayi sitesini estetik bir görünüme kavuşturmak amacıyla başlattığı yeşillendirme çalışmaları kapsamında refüj ve kavşaklarda yapılan tasfiye ve düzenleme çalışmalarının ardından ağaçlandırma ve çimlendirme çalışması yapacak.
Refüj ve kavşakların yeşillendirilmesiyle birlikte güzel bir görünümün ortaya çıkacağını kaydeden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Yeşillendirmenin çalışmalarının ilçenin dört bir yanında tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, hedeflerinin gelecek nesillere beğeni ile yaşayacakları modern bir kent oluşturmak olduğunu söyledi.
Yeşil alan ve yeşillendirmenin önemine vurgu yapan Başkan Ekinci, ‘Daha yeşil bir Viranşehir’ sloganı ile ilçe genelinde peyzaj düzenleme, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının aralıksız devam edeceğini kaydetti.
Yeni Sanayi Sitesi esnafları ise, sitede başlatılan peyzaj düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarından dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49