Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Demokrasi Zaferi Şehitlerini Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, ilçe belediye başkan vekilleri, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Sayın Hasan Aslan ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sayın Mehmet Yavuz’un katılım sağladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, "15 temmuz hain darbe girişiminin bu yıl beşinci yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Bir taraftan milletimizin o ihanet teşebbüsü sırasında ortaya koyduğu ve tarihte birçok kez tekrarlayan düşmana karşı ortaya sergilediği bağımsızlığını ve istikrarını vatanını kutsal değerlerini korumak için ortaya koyduğu bu mücadele istiklal ateşi diye tabir edilebilir. Zaman zaman göz gördü diye ifade edilen ama her kritik dönemde küllerinden tekrar doğan bu mücadele azmi hürriyetine, bağımsızlığına olan bağlılığını tegafül ettiği günlerden bir tanesiydi. Biz bu vesileyle bir taraftan milletimizin ortaya koyduğu bu eşsiz mücadelenin direnişi, kıyamı ve hep birlikte her türlü düşünce farklılıklarını, anlayış farklılıklarını bir tarafa bırakarak milletimizin aynen Çanakkale’de kurtuluş savaşında ve öncesinde olduğu gibi hep birlikte kenetlendiği ve istiklaline, vatanına bayrağına kastedenlere karşı sergilediği o yüksek duygu ve mücadeleyi bir kez daha yaşadık. 2016 yılında milletimizin bu cesaretinin kahramanlığının değerlerine sahip çıkma azmini, bunun sevincini yaşıyoruz. Çünkü 15 temmuzda biliyorsunuz Çanakkale'yi geçmek suretiyle Osmanlıyı ve Türkiye’yi tamamen teslim almaya niyetleri vardı." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49