Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Urfalı dikkat! Temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), açılmasına sayılı günlerin kaldığı okulların temizliğinin sağlanması ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla Toplum Yararı Programları (TYP) kapsamında istihdam edilmek üzere personel alımları gerçekleştiriyor.

Okulların açılmasına bir aydan daha az bir süre kala 15 bin TYP çalışanı alınması bekleniyor. TYP çalışanı alımı iki kadroda olacak. Güvenlik görevlisi ile temizlik personeli alımı 81 ilde gerçekleştirilecek. Alım yapılacak sayının 15 bin civarı olacağı bekleniyor. Şanlıurfa’daki okullara da temizlik ve güvenlik personeli alımı yapılacak.

TYP başvuruları Eylül itibarıyla alınmaya başlayacak olup başvuru şartları da şu şekildedir;
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kuruma kayıtlı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak, emekli ve malul aylığı almıyor olmak, öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

Belirtilen şartlara sahip olan adaylar için başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48