Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber zam sanlıurfa tazıye

Bu haber kez okundu.

Urfa yolunda tır ile otomobil çarpıştı, 2 ölü

Alınan bilgilere göre kaza Diyarbakır Viranşehir kara yolu 45. kilometre Bedro mezrası civarında meydana geldi. Abdulkerim A. idaresindeki 47 PV 902 plakalı tuğla yüklü kamyon ile 42 US 007 plakalı otomobil çarpıştı.

Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Çevrede bulunanlar tarafından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkararak 112 Acil Servis ekiplerine teslim ettiler. Sağlıkçıların ilk belirlemesinde 2 kişinin olay yerinde kaybettiği belirlendi. Yaralılar ise ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cesetler ise otopsi yapılmak üzere Çınar Devlet Hastanesine gönderildi.

Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili çalışma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49