Öne Çıkanlar urfaahber sanlıurfa tazıye kedı okul

Bu haber kez okundu.

Urfa'da silahlı şaka can aldı!

Olay geçtiğimiz hafta Haliliye İlçesine bağlı Veysel Karani Mahallesinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre iş yerinde arkadaşıyla beraber zaman geçirmekte olan K.D isimli genç adam belinde bulunan silahını masasının üzerine bıraktı.

İş yerinde zaman geçirdikleri sırada arkadaşı masanın üzerinde bulunan silahı K.D’ye doğrulttu. Şaka amacıyla silahı doğrultan ismi öğrenilemeyen kişi şaka yaptığı sırada silahın bir anda ateşlenmesi sonucu arkadaşı K.D’yi başından vurdu.

Kafasına gelen kurşun ile yere yığılan K.D kanlar içinde yerde kalırken durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri başına isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanan K.D’yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırmıştı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan K.D durumunun ağır olması nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Olayın gerçekleştiği günden bu yana yoğun bakımda tedavi görmekte olan K.D bir hafta boyunca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49