Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Kardeşler Arasında Ayakkabılık Tartışması Ölümle Bitti

Olay Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Bağlarbaşı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Evde bulunan iki kardeş arasında ayakkabılık için tartışma çıktı. Çıkan tartışmada kardeş olan M.Ö ve Serdar Ö. ilk başta tartışmaya başladı, giderek büyüyen tartışmada silahlı kavgaya dönüştü. silahla çıkan kurşunlar 25 yaşındaki Serdar Ö’yı. isabet etti. Olayın ihbar edilmesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olana Serdar Ö. ambulans ile Birecik devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. Serdar.Ö’nin cenazesi Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna getirilirken, kardeşini vuran M.Ö ise olay yerinde kaçıp kayıplara karıştı. Jandarma ve polis ekipleri ise M.Ö’yı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBırecıkKardesOlum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49