Öne Çıkanlar urfahaber trafık kazası buyuksehır urfaahber zam

Bu haber kez okundu.

Urfa'da feci kazada çocuk hayatını kaybetti
Kaza dün Şanlıurfa-Viranşehir Yolu üzerinde meydana geldi. Harran Üniversitesinde görevli Prof. Dr. Ramazan Sağlam'ın hakimiyetinde olan 63 AAR 819 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptıktan sonra karşı şeritten gelmekte olan Mithat Canpolat idaresindeki 63 RC 192 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpışmıştı. Meydana gelen kazada araçta bulunan Ramazan Sağlam, Mithat Canpolat, Adalet Canpolat , Halil İbrahim Canpolat ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralanmıştı. Yaşanan kaza sonrası tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılan yaralılardan durum ağır olan Adalet Canpolat dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Yaralı olarak hastanede tedavi altında olan 8 yaşındaki Halil İbrahim Canpolat alınan bilgilere göre yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan 8 yaşındaki çocuk bugün hayatını kaybetti.
Meydana gelen kazada anne ve oğul hayatını kaybederken hastanede bulunan yaralıların ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49