Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Tammah Aşiretinden Başkan Beyazgüle Tam Destek

Şanlıurfa’da eser ve hizmetlerin mimarı, her alanda değişim ve dönüşümü başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti, Cumhur İttifakı Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e 31 Mart yerel seçimleri öncesi destekler giderek artıyor.

Şanlıurfa’nın bilinen aşiretlerinden Tammah Aşireti ve bu aşirete mensup aileler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceklerini düzenlenen destek programında coşkulu bir şekilde deklare ettiler.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ BİZ VATANDAŞIMIZIN HER ANINDA HEP YANINDA OLDUK”

Şölen havasında başlayan program adeta mitinge dönüşürken programda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Biz bu şehrin, vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Yeni dönemde Allah’ın izniyle sizlerle daha çok birlikte olacağız. 5 yıldır sokaklarda, kapılarda kimi gördünüz buralarda Zeynel Abidin Beyazgül kardeşinizi gördünüz. Depremimizde, selimizde iyi günümüzde yok kötü günümüzde yok şimdi buraya gelmiş belediye başkanı olmak istiyorum diyor. Önce bu sokaklarda dolaş bakalım önce bu insanların gönlüne gir. Biz her zaman Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda… Biz vatandaşımızın her anında hep yanında olduk. Bölgenin kanayan yarasından biri olan tapu sorununu biz çözdük. Çözmeye de devam ediyoruz. Şimdi diyorlar ki Başkan buzdolabı, çamaşır makinesi dağıtıyor. Biz sosyal devletin tasavvuru olan sosyal belediyeciliğin gereğini tam 5 yıldır yapıyoruz. Biz bu yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz. Biz bu yardımları yetimlere, çaresizlere, ihtiyaç sahibi ailelere veriyoruz. Eğer bir vatandaşım çaresizse, kendini kimsesiz hissediyorsa hiç merak etmesin onların kimsesi biziz Allah’ın izniyle… Şimdi de dezavantajlı ailelere ev verdik.” İfadelerine yer verdi.

YILMAZTEKİN, “ZAFERİN AYAK SESLERİNİ HERKESE HİSSETİRECEĞİZ”

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Bşk.Yrd Kemalettin Yılmaztekin ise “Şanlıurfa’da AK Parti ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül’e destekleriniz için teşekkür ediyorum. Tammah Aşiretinin kıymetli üyeleri aramızdalar. Bugün dimdik ayaktayız. Birlikteyiz ve beraberiz. Düşmanlarımıza karşı dışarıda ve içeride mesaj veriyoruz. 31 Mart Zaferinin ayak izlerini buradan herkese hissettireceğiz. Sandıklara da sahip çıkarak zafere adım adım yürüyeceğiz.

MOĞAL, “DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da bir selamlama konuşması yaparak Eyyübiye’de Mehmet Kuş Başkanımıza Büyükşehir’de Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımıza vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.,

YAVUZ, “DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Tammah aşireti adına konuşan Sinan Yavuz da Cumhur İttifakı’nın gücünün ve yerinin her şeyin önünde olduğunu belirterek Eyyübiye’de Mehmet Kuş’un Büyükşehir’de Zeynel Abidin Beyazgül’ün kazanması için desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49