Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber sanlıurfa tazıye kedı

Bu haber kez okundu.

Şutso, Musul Valisi ve İşadamlarını Ağırladı
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) C ve beraberindeki heyeti ağırladı.
 
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Musul Valisi Asil el Nuceyfi, Vali Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve işadamlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 15 kişilik heyet, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’e de bir ziyaret gerçekleştirdi. ŞUTSO Göbeklitepe toplantı salonunda ağırlanan heyetle gerçekleştirilen tanışmanın akabinde ilimizde üretim ve ihracat yapan firmaların tanıtımının yapıldığı bir sunum gerçekleştirildi.
 
Şanlıurfa ziyareti ile ilgili değerlendirme yapan Musul Valisi Asil el Nuceyfi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin önemli illerinden olan Şanlıurfa ile karşılıklı ticari ve ekonomik ilişkileri arttırmak, işbirliği alanlarını genişletmek ve sanayi alanındaki ilişkileri geliştirmek üzere ilimize geldiklerini ifade etti.
 
Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, “ Sayın Asil el Nuceyfi’nin odamıza yaptığı bu ziyaretten oldukça memnuniyet duyduk. İlimizin potansiyellerini yerinde görmeleri açısından önemli bir gezi olduğunun farkındayız. Bu minvalde ilimiz hakkında detaylı bilgiler paylaştık. Şanlıurfa’dan Irak’ın değişik kentlerine ihracat yapan ve o kentlerde yatırım yapan firmalarımız var. İstiyoruz ki ilimizdeki firmalarla Musullu firmalar daha fazla işbirliği yapsın” dedi.
 
Gerçekleşen Toplantıya Musul Valisi Asil el Nuceyfi, Vali Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve işadamlarının yanı sıra ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Başkan Yardımcıları Mustafa Taş, Necati Tataş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Akkaya, Mustafa Badıllı, Murat İmamoğlu, Mithat Arhan, Meclis Üyeleri Mustafa Şimşek, Mehmet Fatih Us, Süleyman Durmuş, Kemal Süt, Mahmut Akaslan, Bakır Kama, Y.İzzettin Hayırlı, Mehmet Erdem, Cuma Korak, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Barut ve Genel Sekreter Faruk Yaşar katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49