Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber zam sanlıurfa tazıye

Bu haber kez okundu.

Suriyeli sanatçı serbest bırakıldı

Üç gün önce Hakkında yakalama kararı olan Suriyeli ünlü sanatçı Omar Souleyman olarak bilinen Omar Almasikh, Karaköprü'de bir ikamette bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'nın Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ile gerçekleştirdiği başarılı operasyonla Omar Almasikh, gözaltına alındı.

Sanatçı hakkında “Kamu güvenliğini tehlikeye soktuğu” gerekçesiyle, pasaportuna tahdit (sınırlama, kısıtlama) koyma, deport (ilgili güvenlik birimi tarafından ülkeden sınır dışı edilmek) ve idari gözetim altında tutma kararı aldı. Ardından Haran ilçesinde bulunan İl Göç İdaresi kampına yerleştirildi. 3 gün boyunca gözaltında tutulan Souleyman, dün akşam saatlerinde Harran’daki kamptan serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49