Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

ŞNT Dağıtımında İzdiham
 Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Şartlı Nakit Transferi (ŞNT)  dağıtımında  eğitim ve aşı yardımı almak isteyen yüzlerce kadın aynı anda PTT şubesine girmeye kalkışınca izdiham yaşandı. İzdihamda çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. 
 Sosyal Riski Azaltma Projesi kapsamında, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının eğitim masraflarına destek için verilen Şartlı Nakit Transferi'nden yararlanmak isteyen yüzlerce kadın, sabah saatlerinde kucaklarında çocukları ile 30 ile 55 lira arasındaki eğitim yardımını almak için Kışla Mahallesi'ndeki PTT Şubesi'ne geldi. Kuyrukta bekleyen kadınlar arasında sık sık tartışmalar yaşanırken, bir an önce içeri girmek istemeleri zaman zaman izdihama yol açtı. Ancak, tüm önlemlere rağmen bir an önce gişelere ulaşmak isteyenlerin neden olduğu izdihamda bazı kadınlar ile yanlarında bulunan çocukları ezilme tehlikesi geçirdi. PTT görevlilerinin  alfabetik sıraya göre içeri almasıyla izdiham önlenmeye çalışıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49