Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Sıcaktan Bulanan Vatandaşlar Serin Sularda Serinliyor
Şanlıurfa'da sıcaklık 50 dereceyi bulunca. Şanlıurfa'da vatandaşlar kendini Çatak tesislerine ve parkların serin yerleri atıyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da da yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Hava sıcaklığının 50 dereceyi geçtiği ilde vatandaşlar, haftasonu mesire alanları ve Çatak sosyal tesislerine akın etti. Şehrin sıcak havasından kurtulmak isteyenler, soluğu Atatürk Baraj Gölü Çatak Tesisleri'nde aldı. Bazı vatandaşlar, ağaç gölgeleri altında saz çalarak eğlenirken, bazıları mangal yaparak günün keyfini çıkardı. Bazı çocuklar ve vatandaşlar ise Atatürk Baraj Gölü'ne girerek serinlemeye çalıştı. Yüzme bilmeyen vatandaşların simitlerle yüzmeye çalıştığı göl suları Antalya sahillerini aratmadı.
Sıcaktan bulanan vatandaşlar, “burası çok güzel açık hava çocuklarımız suya giriyorlar tehlikeli ama gözümüz üzerlerinde büyükleri ile birlikte giriyorlar suya. Burada hem piknik yapıyoruz hem de biraz olsun serinliyoruz.” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49