Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Şehit Uzman Çavuş memleketine uğurlandı
Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde Suriye sınırına göreve giderken kullandığı sivil askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Servet Demir ‘ın cenazesi görev yaptığı Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanlığında düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Osmaniye’ye gönderildi. Hiçbir şeyden habersiz olan Şehit Uzman Çavuş’un 4 yaşındaki oğlu babasının Türk bayrağına sarılı tabutuna bakıp oyun oynadığı görüldü.
 
Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanlığında görevli 36 yaşındaki Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Servet Demir dün Kaçakçılık olaylarıyla ilgili çalışmalar yamak üzere görevli olarak Akçakale İlçesindeki Suriye sınırına giderken akşam saat 18’00 sıralarında kullandığı sivil askeri araç Harran’a bağlı Aslankuyusu köyü Soylu mezrası yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada Sürücü Uzman çavuş Servet Demir ile jandarma astsubay kıdemli çavuş Ahmet Özel yaralandı.
 
Kazayı gören köylülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda Jandarma sevk edildi. Yaralı Uzman Çavuş ile astsubay kıdemli çavuş Ahmet Özel asker kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa’ya sevk edildi. Yaralı askerlerden durumu ağır olan 2 çocuk babası Uzman Çavuş Servet Demir (36) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. jandarma astsubay kıdemli çavuş Ahmet Özel tedavisi sürüyor.
 
 
Şehit Uzman Çavuş için bu gün sabah saatlerinde görev yaptığı Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanlığında bir tören düzenlendi. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güven.İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Şehit Uzman Çavuşun eşi Pınar Demir, Annesi Meryem Demir, 8 yaşındaki kızı Hilal, 4 yaşındaki oğlu Hasan ile bazı daire müdürleri,ST temsilcileri ile silah arkadaşları katıldı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan şehit’in Türk bayrağına sarılı tabutu tören için görev yaptığı alay komutanlığına getirildi. Şehit’in eşi Pınar Demir ile Annesi Meryem Demir göz yaşlarına boğulurken hiçbir şeyden habersiz olan 4 yaşındaki Hasan ise Türk bayrağına sarılı babasının tabutunun yanında oyun yandığı görüldü. Küçük yaşta babasız kalan Hasan zaman zaman babasının tabutuna bakarken ablası 8 yaşındaki Hilal ise oturduğu yerden göz yaşlarına boğuldu.
 
Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık’ın okuduğu duanın ardından şehit Uzman Çavuş Servet Demir’in cenazesi ambulansla memleketi Osmaniye’ye gönderildi.     


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49