Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa"da tefeci operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde tefecilikle mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda vatandaşlara yüksek faiz oranı ile borç para verdikleri, cebir ve hile kullanarak şahısların malvarlıklarını ele geçirdikleri ve pos tefeciliğiyle mal veya hizmet satışı olmadan mağdurlara ait kredi kartlarından çekim yaptıkları tespit edilen 12 adrese eş zamanlı düzenlediği operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.
Ev ve ikametgahlarda yapılan aramalarda; 13 adet pos cihazı, farklı banka ve şahıslar adına 14 adet kredi kartı, çok sayıda kredi kartı slibi, 6 adet alacak verecek defteri, 1 adet çek, 3 adet senet, 1 adet sahte pasaport, 2 adet hassas terazi, 150 gram esrar maddesi, 1 adet tabanca, 2 adet şarjör, 16 adet fişek, 11 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi.
Gözaltına alınan 9 şüpheli şahıs işlemleri yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. 9 şahıstan 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 6 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49