Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa zihinsel engelliler yılın annesini seçti
8 Mayıs Anneler günü kutlanıyor. Vali Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği tarafından "yılın annesi" seçildi.
Her zaman, yaşlı ve yardıma muhtaçlara ayıran, Engelli bireyleri yalnız bırakmayan Vali Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin yılın annesi seçildi.
Şanlıurfa zihinsel engelliler dernek başkanı Bedih Satoğlu,” Şanlıurfa’da Zihinsel Engellilerimizin Sosyal Kültürel ve Ekonomik alanında; insan onur ve şerefine uygun yaşatmaları için geçmişten bu güne bu günden yarına özel uygulamaları ve çabalılarıyla Sayın Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin’in Eşi Gülhan Erin Hanımefendiyi 2022 Yılı Annesi olarak Seçmiş ve onurlandırmış bulunmaktayız. Gülhan Erin Hanımefendinin ve Şahsında Engellilerimizin Annelerinin ve bütün Annelerimizin Anneler gününü kutluyoruz”dedi.
Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ve üyeleri yılın annesi seçtikleri Şanlıurfa valisi Abdullah Erin’in Eşi Gülhan Erin’i evinde ziyaret ederek plaketi veridiler.
Dernek üyeleri ardından yılım Annesi seçilen Gülhan Erin ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49