Öne Çıkanlar tazıye urfaahber zam kedı madde

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa yine sessizliğe büründü

Daha önce kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklanan karara göre, kırmızı renkli illerde sokağa çıkma yasağının cumartesi ve pazar günü uygulanacağı bildirilmişti. Orta ve düşük renkli illerde ise kısıtlamanın hafta içinde olduğu gibi akşam 21.00 ila 05.00 arasında uygulanacağı belirtilmişti. Artan koronavirüs vakaları sonrası alınan kararla ramazan ayında ülke genelinde kısmi kapanmaya gidilirken hafta sonu ülke genelinde tekrardan sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Yaklaşık 6 hafta sonrası tekrardan sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla Şanlıurfa’daki işlek cadde, sokak ve meydanlar sessizliğe büründü.

81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 16 Nisan Cuma günü saat 19.00’da başlayarak pazartesi günü 05.00’de sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49