Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da zincirleme kaza

Kaza Viranşehir İlçesine bağlı Dörtyol Mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halinde olan plakası öğrenilemeyen üç otomobil yol üzerinde bulunan kavşakta birbiriyle çarpışarak zincirleme kazaya neden oldu.

Yaşanan kaza sonrası savrulan otomobillerde bulunan kişiler yardıma koşan çevredeki vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipler araçta bulunan kişilerin, meydana gelen kazada herhangi bir yara almadığını tespit etti.

Meydana gelen kazanın ardından araç trafiğinde bir süreliğine aksama yaşanırken araçların kaldırılmasının ardından yol tekrardan eski haline geldi.

Yaşanan kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49