Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da kayıp kızı Jandarma buldu

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Karaköprü İlçesinde ikamet eden (8) yaşındaki Y.P. isimli çocuğun evden çıkarak bir daha kendisinden haber alınamadığına dair yapılan ihbar üzerine kayıp çocuğun bulunmasına yönelik bölgede Jandarma Asayiş ve Komando timleri karadan ve havadan termal kameralı araç ve dronlar ile başlatılan aramalar neticesinde kayıp çocuk Jandarma ekipleri tarafından 6 saat sonra evinden 4 kilometre uzaklıkta tarım arazileri içerisinde dulundu. kayıp çocuk 112 Sağlık ekipleri tarafından muayene ve kontrolden sonra ailesine teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49