Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da feci kazada hayatını kaybetti

Kaza, Karaköprü çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 38 AIA 719 plakalı motosikletiyle seyir halinde ilerleyen Samet Ejder (36), bir süre sonra motosiklet hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletiyle yol kenarına savurulan Samet Ejder, kanlar içerisinde kaldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve trafik polisleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan motosiklet sürücüsü Samet Ejder’e yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Samet Ejder doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ejder’in cenazesi otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49