Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Arıcıların konaklama yerleri belirlendi
Orman köylerinde arıcılık sorunları ve çözüm önerileri kapsamında Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Karacadağ ormanında yolların bakımı ve arı konaklama yerlerini düzenleniyor.
Şanlıurfa Arıcılar birliği Başkanı ile Orman Bölge Müdürlükleri'nin ortak yürüttüğü 'Şanlıurfa İli Arı konaklama noktalarının projesi kapsamında Karacadağ ormanında yolların bakımı ve arı konaklama yerlerini düzenleniyor.
Yapılan çalışma ile gerek organik arıcılığın yapılabileceği, gerekse arı ekotiplerinin korunacağı konaklamaya uygun yeni noktalar ve izole alanların araştırılacağı projeyle belirlenen koordinatlar yeni yolları yapılıyor. Böylece arı yetiştiriciliğinde bal verimi ve kalitesi artarken sektörün uluslararası boyutta rekabet edebilirliği de sağlanıyor.
Şanlıurfa Orman Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada;
"Şanlıurfa Arıcılar birliği Başkanı ile birlikte Karacadağ bal ormanında Yolların bakımı ve arı konaklama yerleri düzenleniyor"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48