Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için protokol imzalandı

Şanlıurfa Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Abdullah Erin, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm katıldı.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde önceki dönem Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından Devteşti mahallesinde Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi olarak bir bina yaptırıldı. Daha sonra yapılan belediye seçimleri ile beraber belediye başkanın değişmesi sonucunda yaptırılan binanın ne olacağı bir türlü karar verilemedi. İlk Başlarda mevcut Belediye Binasının kullanılacağı iddia edilen mevcut yapı bitirildikten sonra kaderine terk edilmişti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve İl Sağlık müdürü Dr. Mehmet Gülüm arasında Devteşti mahallesinde bulunan binanın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne dönüştürülmesine ilişkin protokol imzalandı.

Konuyla ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Erin; Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallemizdeki binanın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne dönüştürülmesine yönelik protokolü, Haliliye Belediyemiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüz ile imzaladık. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun.’’ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49