Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 4 yaşındaki, çocuk sağlığına kavuştu

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Doç.Dr. Murat Çiftel, 4 yaşındaki kalbi delik olan hastanın Angio yöntemiyle kalpteki deliğini kapattı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Doç.Dr. Murat Çiftel Yaptığı Açıklamada; “4 yaşındaki Hastamız göğüs ağrısı ve çarpıntı şikâyeti ile bize başvurdu,

Hastanın yaptığımız tetkiklerinde damar açıklığı ve kalpte bir delik saptadık. Bunu daha sonra aile ile paylaşarak Anjiyo ile kapatmaya karar verdik. Böyle hastalar tedavisiz bırakıldığı zaman sonraki dönemlerde nefes darlığı, morarma gibi daha ciddi durumlarla karşı karşıya kalabiliyor. Hastayı Anjiyo ünitesine alıp kalpteki deliği anjiyo ile kapattık.

Yaptığımız kalp Anjiyosu başarılı bir şekilde gerçekleşti ve Hastayı bugün taburcu ettik.

Bu hasta ile beraber Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyoloji olarak 30. Hastamızı il dışına gitmeden, uzak yerlere göndermeyip yaşadıkları yerde kaliteli bir hizmet alarak tedavi ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48