Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber sanlıurfa tazıye kedı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 2 kız kardeş suda boğuldu

Olay Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Piknik yapmak için Çatak mevkiine giden Erdem ailesinin iki kızı serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi. Suya giren Kübra E. (15) ve Büşra E. (16) bir anda suyun akıntısına kapılıp boğuldular. Baba Mehmet E. kızlarını kurtarmak istese de tüm çabalara rağmen kurtaramadı. Olay yerine çağırılan arama kurtarma ekipleri iki kızın cansız bedenini sudan çıkararak 112 acil servis ekiplerine teslim etti.

Ekiplerin olay yerindeki müdahalelerine rağmen Kübra ve Büşra E. hayatını kaybetti. Kızların cenazesi Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan baba Mehmet E.'nin sinir şoka girdiği ve dilinin tutulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49