Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da 11 Kasım hazırlıkları devam ediyor
11 Kasım, 2019 yılında geleceğe nefes olmak için Milli Ağaçlandırma Günü ilan edildi. İki yıl boyunca milyonlarca fidan toprakla buluştu. 11 Kasım'a kısa bir süre kala Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü yüz binlerce fidanı toprakla buluşturmak için arazi hazırlıklarına son sürat devam ediyor.
Topraklar fidanla buluşuyor. Fidanlar ormana dönüşüyor. 11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü", 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile takvimlere girdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dünyada orman varlığı azalırken Türkiye orman varlığını arttıran nadir ülkelerden biri olmuştur. Cumhuriyet tarihinin en büyük milli ağaçlandırma seferberliğini başlattık” dedi. Vatandaşlar da seferberliğe büyük destek verdi. Hemen ilk yıl, ilk rekor da geldi.
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü için hazırlıklarını tüm hızıyla devam ediyor. Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan Diyarbakır, Siirt ve Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüklerinde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde onlarca lokasyonda yüzbinlerce fidanı toprakla buluşturmak için arazi hazırlıkların devam ediyor.
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,
"Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğümüzde 11 Kasım 2022 Milli Ağaçlandırma Günü için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Bölge Müdürlüğümüze bağlı Diyarbakır, Siirt ve Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüklerinde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde onlarca lokasyonda yüzbinlerce fidanı toprakla buluşturmak için arazi hazırlıklarımız son sürat devam ediyor"denidli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49