Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şahin Kulakların Pasını Aldı
Atv'deki "Sen Şarkını Söyle" isimli program ile gönülleri fetih eden Şahin Korkmaz Karaköprü Belediyesinin organize ettiği konser programına katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
 
Şanlıurfa Karaköprü belediyesinin düzenleşmiş olduğu Ramazan Konseri için Şanlıurfa’ya gelen Şahin Korkmaz Şanlıurfa Şair ve Bestekarlar derneğinde Babası Salih Korkmaz ve Dernek Başkanım Müslüm Dişikırk’ın eşliğinde güzel türküler seslendirdi.
 
Şahin Korkmaz” 11 Yaşında babamla beraber sıra gecelerine katılmaya başladım. Sonra çocuk korosuna katıldım. Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünü  bitirdim şuan Konservatuar okuyup iyi bir sanatçı olmak istiyorum.
Babamla gurur duyuyorum Allah razı olsun. İnsan olarak efendi olmayı, dürüst ve mütevazi olmayı öğretti. Müzik hususunda ise ben müziğe babamın dizinin dibinde başladım. Hala da beraber çalışırız
 
Atv “Sen Şarkın Söyle “programında İbrahim Tatlıses’le düet yaptım en büyük hayalimde gerçekleşti inşallah onun yolunda giderim ayrıca İbrahim abi’yi tekrar aramızda görmek istiyoruz.
Karaköprü Belediyesi düzenlemiş olduğu konser için Şanlıurfa’ya geldim Konserim 20 Temmuz Cumartesi günü saat 22:30 da bütün Şanlıurfalıları konserime bekliyorum Karaköprü Belediye Başkanına teşekkür ediyor dedi”
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49