Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı okul

Bu haber kez okundu.

Sağlık Kurulunda 2 Ay Olan Randevu Süresi Sona Erdi

Daha önce Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde yalnızca Salı ve Perşembe günü verilen Kurul Raporları için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturuyordu. Şanlıurfa’da heyet raporu almak için büyük bir kolaylık sağlandı. Artık hafta içi her gün heyet kuruluna müracaatlar alınmaya başlandı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hafta içi her gün sağlık kurulu hizmeti vermeye başlamasıyla heyet raporu alacaklar büyük bir dertten kurtuldu.

Sağlık kurulunda 2 ay olan randevu süresi sona erdi. Artık hastalar muayene ve tetkiklerini tamamladıkları günde randevu sistemine dahil edilmeden sağlık kuruluna girebiliyor. Direk grafi, USG, Bilgisayarlı tomografi ve MR çekim ve raporlamalarında sağlık kurulu hastalarına öncelik veriliyor.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Dağ ise "Hastanemizde artık askeri raporlarda dahil olmak üzere hemen hemen her türlü sağlık raporu düzenleniyor ve en kısa süre içerisinde verilmektedir. Sağlık kurulunda 2 ay olan randevu süresi sona erdi. Artık hastalar muayene ve tetkiklerini tamamladıkları günde randevu sistemine dahil edilmeden sağlık kuruluna girebiliyor"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49