Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

O kavşak tehlike saçıyor
GAP vadisi mevki ile Guzelşehir'e çıkış bölgesindeki kavşak büyük riskler barındırıyor. Orman bölge müdürlüğün aşağısında bulunan kavşakta sık sık kaza yaşanıyor. Sürücüler kazaları burada trafik ışıklarının bulunmamasına bağlıyor. Çevredeki vatandaşlar açısında tehlike oluşturan bu durum çözüm bekliyor.
Aynı kavşakta daha önce çok sayıda ölümlü ve yaralamalı trafik kazasının meydana geldiğini belirten vatandaşlar, yetkililerin söz konusu kavşağa sinyalizasyon lambası koymalarını istediler.
Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Bu kavşakta devamlı kaza yaşanıyor. Trafik ışıkları olmadığı için sürücüler hızlı bir şekilde geçiş yapıyorlar. Bu durum çevrede oturan insanlar içinde oldukça tehlike oluşturuyor. Büyük olaylara yol açmadan bir çözüm bulunmalı” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
O Kavşak Tehlike Saçıyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49