Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam madde

Bu haber kez okundu.

Narlıdere Köprülü Kavşağı Trafiğe Açılıyor
Şanlıurfa, tamamlanan projeleri ile değişim ve gelişimi bir arada yaşıyor. Büyükşehir Belediyesinin il genelinde hayata kazandırdığı birçok projeye yenileri eklenmeye devam ediyor. Şehir merkezi ve ilçelerde gerek vizyonel projeleri gerekse uygulamaları ile vatandaşların refahı için çalışmalar gösteren Büyükşehir Belediyesi, bu kez yapımı tamamlanan Şanlıurfa Fuar Merkezini halkın hizmetine sunarken, Narlıdere Köprülü Kavşağını ise trafiğe açıyor. Narlıdere Köprülü Kavşağı 11 Nisan Çarşamba (yarın) sabahtan itibaren çift yönlü trafiğe açılacakken, Şanlıurfa Fuar Merkezi ise saat 14.00’de düzenlenecek açılışla ilk fuarına ev sahipliği yapacak.
BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN VATANDAŞLARA DAVET
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılması beklenen açılışa tüm Şanlıurfa halkını davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Büyükşehir Belediye Başkanlığımız gerek ulaşım anlamında gerekse yol ve köprülü kavşak kısmında çok büyük projelere imza atıyor. Bu projeler hem çevre yollarımızın trafiğini rahatlatacak hem de GAP Bulvarımızın geçişini transit bir şekilde otoban ve havaalanına sağlayacak. Narlıdere Köprülü Kavşağımız yarın trafiğe açılıyor. Bunun yanı sıra Şanlıurfa Fuar Merkezimizin de açılışını yine aynı gün saat 14.00’de gerçekleştiriyoruz. Açılışımıza tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.
NARLIDERE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI
Çardaklıkaya Bulvarı ile Karaköprü ilçesinin önemli damarlarından biri olan Yeşiloğlu Bulvarına geçiş sağlayan İbrahim Kolsuzoğlu Bulvarını birbirine bağlayacak olan Narlıdere Köprülü Kavşağı, Diyarbakır Yolunun ayırdığı Karaköprü’nün iki yakası arasında kesintisiz bir ulaşım imkânı sağlayacak.
ŞANLIURFA FUAR MERKEZİ
80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Fuar merkezinin 14 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor. 670 araç kapasiteli otoparka sahip olan fuar merkezinde 30 bin metrekare kapalı alanı, dinlenme alanları, konferans salonu ve holleriyle fuar organizasyonuna katılacak olan firmalara hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49