Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

MYO Öğrencilerin yemek sunumu tam not aldı

Geçen yıl ‘Uluslararası Gastronomi Federasyonu’ tarafından düzenlenen uluslararası yemek yarışmasında takım halinde birinci olan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerin hünerlerini sergilememe devam ediyor. Öğrenciler final sınavı, için hazırladıkları açık büfe sunumu katılımcılardan tam not aldı.

HRÜ Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, dünya mutfağının yanı sıra kente özgü yöresel lezzetlerden çiğ köfte, yumurtalı köfte, borani, tepsi kebabı, bostana, ciğer kebabı ve şıllık tatlısı gibi tatları da öğreniyor.

YÖRESEL LEZZETLERLE MODERN TÜRK MUTFAĞINI BİRLEŞTİREREK ŞANLIURFA'YI TANITIYORLAR

Yöresel lezzetleri modern Türk mutfağıyla birleştiren öğrenciler, yeni tatlar ve menüler oluşturuyor. Hem göz hem de damağa hitap eden bu lezzetlerle, geçen yıl Uluslararası Gastronomi Federasyonu tarafından düzenlenen yemek yarışmasına katılan genç aşçı adayları, farklı kategorilerde 4 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalyanın yanı sıra takım halinde de birinci olma başarısı elde ettiler.

Eyyübiye Kampüsü Aşçılık yemekhanesinde final için hazırladıkları açık büfe sunumları. hocalar tarafından tam not aldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49