Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber zam sanlıurfa tazıye

Bu haber kez okundu.

Kadın Destek Merkezin Açılışını Başbakan Yapacak
Şanlıurfa Belediyesi Kadın Destek Merkezlerine 3 yeni merkez daha ekliyor. Mevcut Kadın Destek Merkezlerinin haricinde Ahmet Yesevi Mahallesinde, Batıkent Mahallesinde (TOKİ) ve ŞUTİM Bölgesinde Engelliler Koordinasyon Merkezi yanında inşaatları devam eden Kadın Destek Merkezlerinde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Belediye yeni Kadın Destek Merkezleriyle, merkezlerin sayısını 6’ye çıkarttı. İnşaatı devam eden Kadın Destek Merkezleri’nin açılışını başbakanın Şanlıurfa ziyaretinde hazır hale getirmeyi planlıyor.  
“KADIN DESTEK MERKEZLERİ BİR HAYAT OKULU” 
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba “Hakikaten 3 tane çok güzel Kadın Destek Merkezimiz var. Şimdi 3 Kadın Destek Merkezimizin inşaatı da devam ediyor. Bunlar tamamlanmak üzere. İnşallah sayın başbakanımız geldiğinde bu yeni yaptığımız Kadın destek Merkezlerimizi açılışa hazır hale getiririz. Bu 6 adet Kadın destek Merkezimizden binlerce kadın yararlanıyor. Burada iş öğreniyorlar, çamaşırlarını ücretsiz yıkıyorlar, seminerlere katılıyorlar. Yani bir insana eğitim olarak verilmesi gereken ne varsa kadın destek merkezlerimizde hepsi veriliyor. Yani burası bir hayat okulu. Kadınlarımız burada her şeyi öğreniyorlar. Yani istihdama katkıda bulunuyorlar. İş öğreniyorlar. Aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. İnşallah Şanlıurfa kadını iş konusunda bölgede, ülkeye çok güzel örnekler olacaklar.”dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49