Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Kaçak cep telefon operasyonu; 37 Gözaltı
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Şanlıurfa merkezli 4 ilde düzenlediği operasyonda 7 bin 840 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile çok sayıda aksesuar ele geçirdi. Operasyon kapsamında 10 bin TL paraya da el kondu.
 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptığı istihbarat çalışmasında bazı kişilerin kaçak yollarla yurda cep telefonu soktuğunu belirledi Bunun üzerine Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde takip başlatan polis dün sabah Şanlıurfa’nın yanı sıra Hakkari, Şırnak ve Mardin illerinde belirdiği 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda gümrük kaçağı 7 bin 840 adet cep telefonu, 8 bin 110 adet batarya, 650 adet şarj cihazı, bin 250 adet kulaklık,32 adet 9 mm fişek ile 17 adet 7,65 mm fişek ele geçirildi.
 
Operasyon kapsamında 10 bin TL para ile kaçakçılık suçlarında kullanıldığı iddiasıyla 9 adet araca el koyan polis operasyon kapsamında 37 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulamaya alınan şüphelilerden 23 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 14 kişinin ise sorgusu sürüyor.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49