Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de “müzik öğretmenlerinden müzik ziyafeti” etkinliği
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında “Müzik Öğretmenlerinden Müzik Ziyafeti” etkinliği düzenleniyor.
Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile düzenlenen etkinlik ile “Müzik Öğretmenlerinden Müzik Ziyafeti” konseri verilecek. Müzik öğretmenlerinin sahne alacağı konserde orkestra eşliğinde Türk Müziğinden parçalar seslendirilecek. Konser ‘Çok Sesli Koro, Türk Müziği Korosu ve Orkestra’ ile 3 bölümden oluşacak.
Öte yandan 19 Mayıs Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenecek etkinlik, 20.00’de başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49