Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı okul

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de trafo patlaması korkuttu
Olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı İpekyolu mahallesi 2358.sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 2358.sokakta bulunan bir elektrik trafosunda bilinmeyen bir nedenden dolayı dumanlar yükselmeye başladı.Trafodaki dumanlar kısa sürede yerini alevlere bıraktı. Trafonun alev aldığını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri DEDAŞ ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangına müdahale etmeye başladı.
Yangın sırasında trafoda patlamalar meydana geldi. Bu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kayır altına alındı. Trafoda çıkan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonrası söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından DEDAŞ ekipleri çalışmalarını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49