Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası urfaahber kedı

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesi 183 araç satın aldı
Haliliye Belediyesi, Fen İşleri ve Park Bahçeler ve temizlik Müdürlüklerinin hizmetlerini daha üst seviyelere çıkarmak ve bu müdürlüklerin hizmetlerini daha hızlı şekilde gerçekleştirmesi için Belediye olarak satın aldığı yaklaşık 200 milyon lira değerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı destekli alınan 183 iş makinesi ve temizlik aracı düzenlenen törenle tanıtıldı.
Haliliye Belediyesi 2022 Yılı Ağustos Ayı ilk Meclis Birleşimi gerçekleştirdiği toplantıda aldığı karar ile envanterinde kiralık araç kalmayacağı kararı ile 200 milyon lira değerinde yeni satın alınan 183 iş makinesi ve temizlik aracı düzenlenen törenle tanıtıldı.
Haliliye ilçesi Dağeteği Mahallesi Buluntu Hoca Bulvarı Haliliye Belediyesi Makine İkmal Şefliğinde düzenlenen törene, Vali Salih Ayhan, AK Parti milletvekili Ahmet Akay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Kaymakamı, Serap Özmen Çetin, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, AK Parti eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, STK temsileri, vatandaşlar ve işçiler katıldı.
“HALİLİYE’YE YAKIŞIR BİR HALDE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLACAKTIR”
Lansmanın açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Canpolat, “. 2014 yılındaki Büyükşehir yasası sonrası merkez ilçe olarak oluşmuş, 8 yıllık yeni bir belediyeyiz. Bizler, 2019 yılında göreve geldikten sonra hep birlikte hummalı bir çalışmanın içerisine girdik. Canla başla dedik, canıgönülden devam ediyoruz. Bizler Haliliye’yi geleceğe taşımak, emin adımlarla yürümek adına 2022 Ocak ayı içerisinde dünyada da yaşanan ekonomik gelişmeler sonucu Haliliye belediyemizi geleceğe kendi mülk araçlarımızla taşımak gayreti içerisine düştük. Buradan meclis üyelerimize, belediye personellerimize, teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Ve köklü bir yatırım yapalım, Haliliye Belediyesinde artık kiralık araç kalmasın dedik. Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilik şiarını kendimize şiar ve vizyon ederek, üreten belediye sloganıyla, sahada kendi iş makinamız, kendi araçlarımız olsun gayretinin içerisine düştük. Sayın Cumhurbaşkanımızın 3 Aralık’taki büyük mitingi sonrası 183 olan aracımız, geçmişteki araçlarla birlikte 294 sayısıyla Haliliye’ye yakışır bir halde vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bizler geleceğe umutla bakıyoruz, güvenle yürüyoruz. İlklerin ve yeniliğin belediyesi sloganımız olan hep iyisi, en iyisi sloganıyla yolumuza devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Valimize, Milletvekillerimize buradan Haliliye adına şükranlarımı arz ediyorum, inşallah hep birlikte nice güzel hizmetlere diyorum, saygılar sunuyorum.”dedi
“YAKLAŞIK 200 MİLYON TL, ARACI BÜNYEYE KAZANDIRILMIŞ”
Vali Salih Ayhan,“Öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyemizin, merkez ilçe belediyelerimizin 8 yıllık bir geçmişleri var. Sahada hareketli, dinamik, güçlü, genç araçlarla, filoyla yola çıkmak vatandaşa hizmet etmek açısından keyifli bir iştir. Yaklaşık 200 milyon TL, bu zamanda bu kadar aracı bünyeye kazandırmak güçlü belediyecilik anlayışının akış açısıdır. Baktığımız zaman Haliliye Belediyemizin Büyükşehir Belediyesi kadar güçlü bir filosu var. Bu her belediyede olmaz. Bu vizyonel bir bakıştır, vatandaşa hizmet etmenin bilincinin en güzel yansımasıdır. Ben Belediye Başkanımızı, ekibimizi tebrik ediyorum, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardında yeni satın alınan 183 iş makinesi ve temizlik araçları protokol üyeleri tarafından anahtarları teslim edildi.
Vali Ayhan, yeni alınan bir iş makinesinin direksiyonun geçerek sürüş yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49