Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Halfeti'de karbonmonoksit gazından 3’ü çocuk 5 kişi zehirlendi
Olay Halfeti ilçesine bağlı Argıl Mahallesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Soğuk hava nedeniyle sona yakan Tanrıkulu ailesi gece geç saatlerde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Aile baş dönmesi ve kusma şikayeti ile 112 ekipleri haber verdi. İhbar üzerine olay yerinde gelen sağlık ekipleri Baba Ahmet Tanrıkulu (48), Anne Hatice Tanrıkulu (34), Münevver Tanrıkulu (12), Fatma Nur Tanrıkulu (9) ve Ali Ege (6) olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilen aile ambulans ile Halfeti Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede tedaviye alınan aile sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
VİRANŞEHİR'DE SOBADAN SIZAN GAZDAN ZEHİRLENDİLER!
Dünde Viranşehir ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından aynı aileden 5 kişi zehirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49