Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Gökçek, hızlı başladı

Geçtiğimiz günlerde Anavatan  Halfeti ilçe başkanlığında getirilen eski siyasetçi ve Eski Sağlık Bakanı Yasin Cengiz Gökçek'in amcasıoğlu Ahmet Gökçek çalışmalara hızlı başladı. Gökçek esnaf ve vatandaş ziyaretine başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gökçek, '' Ben 1983 Anavatan partisinde görev almıştım, şimdi yine bana nasip oldu. Görevimizi aldığımız gün hemen esnaf ve vatandaş ziyaretine başladık. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de salgın hastalıkla mücadele ediyoruz. Alınan tedbirlere son derece ciddi yaklaşmalı ve kararlar gereği hareket etmeliyiz. Pandemi nedeniyle yoğun katılım yapmıyoruz. vatandaşlardan ilçenin sorunlarını dinliyoruz. Ayrıca Belediye başkanımız Şeref Albayrak güzel hizmetler yapıyor, bizde her zaman başkanımızın arkasındayız"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49