Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Gerginci Urfa’dan Ayrılıyor
Şanlıurfa üst Klasman hakemlerimizden Gap Arena Stad Müdürü Ekrem Gerginci ani bir kararla tayin isteyerek Şanlıurfa’dan ayrılacağı gündeme bomba gibi düştü…
 
GAP Arena Stad Müdürü ve Şanlıurfa üst klasman hakemlerimizden Ekrem Gerginci almış olduğu kararla Şanlıurfa’ya veda etmeye hazırlanıyor. Yıllardır Şanlıurfa Bölgesi klasman hakemlik yapan ve yönettiği kritik maçlarla gündeme damgasını vuran Ekrem Gerginci Şanlıurfa’dan gidişi gündeme bomba gibi düştü.
Gerginci tayin dilekçesini Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğüne gönderdiği bildirildi Gerginci tayin dilekçesinde Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü tayin istediği bildirildi. Başta Gap Arena stadı olmak üzere yeni yapılan Şanlıurfaspor tesislerinde büyük emeği olan Ekrem Gerginci’nin ani bir kararla Düzce’ye tayin istemesi spor kamuoyun un’da şok etkisi yarattı.
 
Şanlıurfa’yı hakemlikte en iyi şekilde temsil eden ve Şanlıurfa reklamını Türkiye’de tanıtan Ekrem Gerginci’nin tayin istemesi herkesi üzdü. İddiaya göre Ekrem Gerginci’nin tayin isteme nedeni Şanlıurfa Gençlik ve spor il hizmetleri ile uyum içersinde çalışamadıkları söyleniyor, Spor kamuyu “böyle bir çalışkan dürüst Gap Arena stadında büyük emeği olan Şanlıurfa’yi en iyi şekilde temsil eden birinin Şanlıurfa’dan ayrılarak Düzce’ye tayin istemesi üzüldüklerini belirtiler”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49