Öne Çıkanlar urfahaber trafık kazası buyuksehır urfaahber zam

Bu haber kez okundu.

Fuar Merkezi, 11 Nisan'a Yetiştirilecek
Şanlıurfa ekonomisinin yıllardan bu yana en büyük eksiklik olarak değerlendirdiği fuar merkezi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sonucu nihayet hayata geçiyor. Başkan Nihat Çiftçi’nin önemle üzerinde durduğu ve en iyi projenin ortaya çıkması için Büyükşehir teknik ekip çalışanlarının tüm Türkiye genelindeki fuar merkezlerini yerinde görerek taslağını çıkardıkları Şanlıurfa Fuar Merkezi, tanıtım ve organizasyonda büyük bir eksikliği ortadan kaldırmış olacak.
Merkezin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, amaçlarının Şanlıurfa’yı vizyonel projelerle geleceğe taşımak olduğunu söyledi.
Çalışmaların 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş yıl dönümü etkinliklerine yetiştirileceğini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, “Yüklenici firmamız planlanan programında önünde gidiyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü teknik arkadaşlarımız da sürekli denetimlerini sürdürüyorlar. İnşallah merkezimiz 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş gününe yetiştirilecektir. Detaylı ve teknik kapasitesi yüksek bir proje ortaya çıktı. Urfa, artık bir fuar merkezine kavuşuyor. Fuarlar yenilik demek, imalatları takip etmek demek, şehre gelen üreticilerin sergi açacakları şehirle aynı zamanda ticari olarak iletişim kurmalarını sağlayacakları merkez demek. Biz buna inanıyoruz” dedi.
ŞANLIURFA FUAR MERKEZİ
Büyükşehir Belediyesi’nin Kalkınma Bakanlığı desteği ile Karaköprü ilçesinde yapımına devam ettiği Şanlıurfa Fuar Merkezi, 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak olup, 14 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor. 670 araç kapasiteli otoparka sahip olan fuar merkezinde 30 bin metrekare kapalı alanıyla dinlenme alanları, konferans salonu ve holleriyle fuar organizasyonuna katılacak olan firmalara hizmet verecek. Fuar merkezi inşaatının kısa sürede tamamlanması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49