Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Evren Sanayi Esnafları İçin 5 Bin Konut Yapılacak
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Habib Arslan ve Şanlıurfa Evren Sanayi Yapı Kooperatif / Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslan TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile görüşme yaparak esnaflar için ev yapılması konusunda isteklerini iletti.
İlk başta 1 Bin 500 ikinci etapta 5 Bin konutun yapılacağını belirten, Şanlıurfa Evren Sanayi Yapı Kooperatif / Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslan,"Sayın Fakıbaba bakanımızla birlikte TOKİ başkanlığını ziyaret ettik, burada bir toplantı gerçekleştirdik, ardından ikinci toplantıyı Bakanımızın talimatı ile ve Ankara'da bürokrat olan Habip Aslan bey ile Toplu konut idesi ile görüş alışverişinde bulunduk Toplu konut idaresi bizim talebimiz üzerine iki alanda çalışma gerçekleştirdi. Şuan mülkiyeti Toplu konut idaresine ait olanda yaklaşık 1 bin 500 konuta dayalı bir plan çalışması yapmışlar diğer ikinci alan olarak belirlediğimiz yerde de 5 bin konut çalışması devam etmekte orada toplu konut idaremizin mülkiyet problemini çözdüğü zaman oradaki çalışmamızda son sürat devam ediyor. Bu konuta yazılacak olanlar tabi Evren sanayi sitesi kooperatif ortaklarımızın öncelik akabinde devam eden 14-15 sene küçük sanayi sitesi var. Bizim burada uydu kent talebimizi var, bunlar onduğu zaman esnafımızın hem iş yerleri hem konutları bir arada olacak bir yandan da şehrimiz rahatlamış olacak inşallah bu çalışmamız kısa sürede hayata geçirilecek bu işte emeği geçen Başka Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba ve TOKİ idaresine teşekkür ediyorum"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49