Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Çocukları İtfaiye Tahliye Etti
Şanlıurfa’da bir evde çıkan yangın korkuya neden oldu. Balkonda mahsur kalan Çocukları itfaiye ekipleri  merdivenle tahliye etti.
Yangın saat 11:00 sularında Yeşildirek mahallesi 408 sokak Ateş apartmanında meydana geldi. Ateş apartmanı 3. katta Bilal Kahyaoğlu’na ait evde henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Her tarafını dumanla kaplanan evi fark eden Baba Kahyaoğlu İtfaiye haber verdi olay yerine çok sayıda İtfaiye, Polis ve sağlık ekibi geldi. İtfaiye balkonda mahsur kalan 2  çocuğu merdivenle tahliye etti. dumandan etkilenen 2 çocuk ve Anne Ambulansla Hastaneye kaldırıldı. İtfaiye kısa süre içersinde yangını kontrol altına alırken Komşuların Bayramda evi yanan komşuları için gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49