Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Çocuklara Cami sevgisini aşılıyor
Çocukları camiye kazandırmak ve sevdirmek için bu etkinliği düzenleyen İmam Hatip Dinçol, her geçen gün çocukların sevgini biraz daha fazla kazanmayı başarıyor. Din görevlisi Dinçol, minik çocuklarla hem eğlenip hem de arkadaş oluyor.
Özellikle teravih namazlarına gelen çocuklara çeşitli ikramlarda bulunan İmam Hatip Dinçol, bir çok çocuğa cami atmosferini sevdirmeyi hedefliyor.
Çocukların hayatının merkezine cami sevgisini yerleştirmeye çalıştığını belirten İmam Hatip Abdullah Dinçol, ‘’Cami merkezli bir hayat oluşturmak için çabalıyorum. Çocuklara cami cemaatini ve namazı sevdirmek istiyorum. Camimizde ve her camide olduğu gibi çocuklarımızın özel bir yeri var, onları camiye küstürmeyi değil, bilakis sevdirmeyi amaçlıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49